Indian Food
crispy Potato Bajji, Paneer Butter Masala with rice and Carrot Halwa

Indisch Kochen in englischer Sprache
Dieser Kurs wird in englischer Sprache durchgeführt!

Begin your culinary journey with crispy Potato Bajji, golden slices of potatos fried in a spiced gram flour batter. Followed by creamy Paneer Butter Masala, featuring tender paneer cubes in a rich, spiced tomato gravy, perfectly paired with fragrant Jeera Rice, each grain infused with the earthy aroma of cumin. Conclude your meal with the luxurious sweetness of Carrot Halwa, a dessert of grated carrots slow-cooked in ghee and sugar, adorned with nuts and raisins.

Bitte mitbringen: Schürze, Geschirrtücher und eine Restebox.
Materialkosten in Höhe von 15 € werden mit der Kursgebühr eingezogen, da die Kursleitung einige Tage vor Kursbeginn für alle Angemeldeten die benötigten Zutaten besorgt.


1 Evening, 01/20/2025
Monday, 06:00 PM - 09:00 PM ,
Hier finden Sie alle Termine im Detail:
1 appointments
Mo 01/20/2025 06:00 PM - 09:00 PM Jörg-Lederer-Schule, Neugablonzer Str. 42, 87600 Kaufbeuren,

Seema Kattimani
G434-251

Gebühr: 20,00 €
Materialkosten: 15,00 € (nicht rabattierbar)

Veranstaltung in Warenkorb legen
Anmelden

Belegung: 
Plätze frei
(Plätze frei)
  1. Weitere Veranstaltungen von Seema Kattimani

    1. Indian Food pooris, savory potato curry, coconut chutney and vermicelli kheerG410-242

      Indisch Kochen in englischer Sprache
      09/30/2024 (1-mal) 06:00 PM - 09:00 PM
      Kaufbeuren
      Plätze frei
      (Plätze frei)
    2. Indian Food Veg Biryani, onion pakoras and SheeraG416-242

      Indisch Kochen in englischer Sprache
      10/15/2024 (1-mal) 06:00 PM - 09:00 PM
      Kaufbeuren
      Plätze frei
      (Plätze frei)
    3. Indian Food Poha, Samosa, and Gulab JamunG422-242

      Indisch Kochen in englischer Sprache
      11/12/2024 (1-mal) 06:00 PM - 09:00 PM
      Kaufbeuren
      Plätze frei
      (Plätze frei)