Indian Food crispy Potato Bajji, Paneer Butter Masala with rice and Carrot Halwa
Indisch Kochen in englischer Sprache
Dieser Kurs wird in englischer Sprache durchgeführt!
Begin your culinary journey with crispy Potato Bajji, golden slices of potatos fried in a spiced gram flour batter. Followed by creamy Paneer Butter Masala, featuring tender paneer cubes in a rich, spiced tomato gravy, perfectly paired with fragrant Jeera Rice, each grain infused with the earthy aroma of cumin. Conclude your meal with the luxurious sweetness of Carrot Halwa, a dessert of grated carrots slow-cooked in ghee and sugar, adorned with nuts and raisins.
Bitte mitbringen: Schürze, Geschirrtücher und eine Restebox.
Materialkosten in Höhe von 15 € werden mit der Kursgebühr eingezogen, da die Kursleitung einige Tage vor Kursbeginn für alle Angemeldeten die benötigten Zutaten besorgt.
1 Abend, 20.01.2025 Montag, 18:00 - 21:00 Uhr,
Hier finden Sie alle Termine im Detail: 1 Termin(e)