Indian Food: Mixed Vegetable Kurama, Chapati, Carrot Halwa, Potato Bhajji
Indisch Kochen in englischer Sprache
Dieser Kurs wird in englischer Sprache durchgeführt!
Begin with the irresistible "Potato Bhajji", where spiced, crispy potato slices offer a perfect bite of warmth and crunch. Then, dive into the comforting "Mixed Vegetable Kurma", a creamy, spiced curry with a colorful blend of vegetables, best enjoyed with soft, flaky "Chapati". To round off your meal, savor the decadent "Carrot Halwa", a luscious dessert made with grated carrots, milk, and ghee, infused with cardamom for a rich, sweet finale.
Bitte mitbringen: Schürze, Geschirrtücher und eine Restebox.
Materialkosten in Höhe von 17 € werden mit der Kursgebühr eingezogen, da die Kursleitung einige Tage vor Kursbeginn für alle Angemeldeten die benötigten Zutaten besorgt.
1 Abend, 08.07.2025 Dienstag, 18:00 - 21:15 Uhr,
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