Indian Food pooris, savory potato curry, coconut chutney and vermicelli kheer
Indisch Kochen in englischer Sprache
Dieser Kurs wird in englischer Sprache durchgeführt!
Welcome to our Indian cooking course! In this session, you'll embark on a culinary journey through the rich and diverse flavors of India. You'll learn to create traditional dishes using a variety of spices and techniques. From preparing fluffy, golden pooris - a popular Indian deep-fried bread - to crafting a savory potato curry and a refreshing coconut chutney. Finally, satisfy your sweet tooth with a bowl of vermicelli kheer, a creamy, fragrant dessert. This class offers a hands-on experience that will enhance your cooking skills and deepen your appreciation for Indian cuisine. Get ready to explore vibrant flavors and aromatic spices in a fun and interactive environment.
Bitte mitbringen: Schürze, Geschirrtücher und eine Restebox.
Materialkosten in Höhe von 15 € werden mit der Kursgebühr eingezogen, da die Kursleitung einige Tage vor Kursbeginn für alle Angemeldeten die benötigten Zutaten besorgt.
1 Abend, 30.09.2024 Montag, 18:00 - 21:00 Uhr,
Hier finden Sie alle Termine im Detail: 1 Termin(e)